Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:100148 in /home/httpd/vhosts/retrospel.info/httpdocs/visa_spel.php on line 8
Pyton spel - retrospel.se
Retrospel logotyop

Pyton spel

Under 1900-talet var tidningen Pyton populär. En vulgärare serietidning fanns antagligen inte att skåda i svearike. Allt som var tabuu togs upp, våld, sex, rasism, tidelag, you name it.

Pyton / Acne attack "Det är lördagkväll och du ska gå på party med Pam Andersons syster. Eller rättare sagt en brud som har en kompis som nästan träffat henne. Men ve och fasa. Värre utbrott av finnar har sällan skådats. Sätt igång och kläm."

Pyton / tamasochisti Under en kort period under 90-talet var Tamagotchi populärt. Små spelkonsoler med digitala djur som du skulle mata, motioner och natta i all evighet.

Pytons version gick ut på det motsatta, djuret hade ett ständigt behov av negativ uppmärksamhet och krävde ständig tortur av diverse slag.

  Sammanfattning

Spelen lämpar sig bäst för personer med pre-pubitetshumor alternativt de som läst Pyton på 90 och vill återuppleva lite av tidningen/eran.

  PLUS

Plus/minus på Pyton spelen: Kiss och bajs-humor när den är som bäst(värst?)

  MINUS

Plus/minus på Pyton spelen: Kiss och bajs-humor när den är som bäst(värst?)

  Information

  • Publisist: Norsk Strek AS
  • Utgivet: 1997/1998
  • Plattform: Shockwave

  Länkar

Profilbild: Pontus
Skribent: Pontus
Diggar System 7 & NES/Sega Megadrive. Spelar mest Minecraft och Battlefield 2 numera. Och givetvis en lagom dos retrospel...