Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:100148 in /home/httpd/vhosts/retrospel.info/httpdocs/visa_spel.php on line 8
Torus Trooper - retrospel.se
Retrospel logotyop

Torus Trooper

Ett till spel från Kenta Cho, denna gång; Torus trooper, spelet som med en 95% chans att få spelaren att bli åksjuk!

Torus Trooper är ett till utav Kenta Cho’s spel, om du inte vet vem Kenta Cho är rekommenderar jag dig att läsa min recension utav Kenta’s spel Gunroar.

Som vanligt så kan man inte vänta sig någon episk storyline i spelet överhuvudtaget, för det finns inget, nada zip nothing absolut inget om någon story.

Spelet går ut på att köra ett litet rymdskepp igenom en tublik värld där du då klättrar runt i 360 grader och färdas igenom tuben med enorm hastighet och köra mot tiden för att den är på väg att ta slut, det du kan göra för att fylla på klockan är att ta kål på bosserna som kommer dyka upp förr eller senare. Detta betyder att om du vill köra detta spel i bara 50 Km/h så kommer du inte komma långt så gör dig redo att ösa på för fullt för att komma ikapp tiden men kom ihåg att om du blir träffad så förlorar du 15 sekunder!

Torus Trooper kan vara känt för att göra människor åksjuka så var beredd på att må konstigt efter att ha spelat detta ett tag gör då så att kanske inte alla människor kan spela detta spel. Jag personligen kanske inte blir åksjuk utav detta spel men jag kan finna lite problem med spelet och det är som nämnt ovan dessa tublika världar, när fiendernas skott blir allt snabbare och då när du kör så snabbt så att du trycks in i väggen när det väl kommer ett hål så kan du inte försvara dig själv.

Annars så har du som vanligt från Kenta Cho dunkande musik i bakgrunden och ha den där vanliga känslan från Kenta Cho’s spel att vela köra om de för att slå ditt gamla rekord om och om igen.

  Strategi

Du kanske måste åka snabbt men ibland så krävs det att sakta ner ibland så glöm inte att bromsa när det behövs! Glöm inte heller att du har ju tillgång till två vapen därav CTRL är dina kanoner och SHIFT laddar upp ett laddat skott som till och med kan ta kål på inkommande skott!

  Sammanfattning

En 3D spaceshooter i en tublik värld lik den gamla klassikern Tempest utav spelskaparen Kenta Cho!

  PLUS

Intressant koncept från Kenta Cho för en space shooter

  MINUS

Som vanligt från Kenta Cho, detta är ett “en träff du är död” spel.

  Information

  • Plattform: Windows
  • Testad Plattform: Windows XP
  • Utgivare: Ingen
  • Utvecklare: Kenta Cho (Även kallad “Aba Games”)
  • Utgivnings år: Okänt

  Länkar

Profilbild: David
Skribent: David
En tyst kille som spelar spel, skriver saker och ritar bilder! Besök gärna mitt deviantart-konto! Min favorit konsoll är den typiska PCn med ett visst dels intresse av den bärbara spel marknaden.