Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:100148 in /home/httpd/vhosts/retrospel.info/httpdocs/visa_spel.php on line 8
Vinyl Goddess from Mars - retrospel.se
Retrospel logotyop

Vinyl Goddess from Mars

Vinyl Goddess from Mars är ett 2D plattformsspel. Spelet kan sammanfattas med lättklädd tjej, galen story och riktigt taskiga kontroller.

Vinyl är påväg från Mars till en intergalaktisk B-films konferens. Efter att hennes skepp träffas av en metroid krashlandar hon på en planet och tvingas slåss mot konstiga varelser för att till slut kunna reperera sitt skepp och åka vidare. Spelets storyline sätter tonen för hela spelet.

Du börjar med möjlighet att kasta svärd mot fienderna. Svärden kastas varanan gång högt och varannan gång lite lägre. Det finns inget sätt att styra detta så mycket av din amunition går åt i onödan. Dessutom går projektilerna allt för ofta över fienderna om du är för nära. Mycket av speltiden går med andra ord till att springa från fiender, vända sig om och försöka träffa dem. Alternativt bara springa igenom dem och ta skadan.

Kontrollerna är överlag riktigt dåliga.

Huvudpersonen är som nämnts en lättklädd pinuppa(Deborah Dutch var modellen i introduktions scenen, på spelets kartong, etc) och uppenbarligen det enda i spelet som gjorts för att spelet ska säljas.

  Sammanfattning

Spelet hade haft potensial med sitt koncept om det varit välgjort. Nu är det istället ett av de sämre 2D plattformsspelen.

  PLUS

-

  MINUS

Spelet är överlag ett dåligt spel.

  Information

  Länkar

Profilbild: Pontus
Skribent: Pontus
Diggar System 7 & NES/Sega Megadrive. Spelar mest Minecraft och Battlefield 2 numera. Och givetvis en lagom dos retrospel...